Termeni şi conditii

Dispozitii generale:

Prin prezenta se stabilesc conditiile de vanzare a produselor din magazinul on-line www.bluzat.ro proprietatea SC OGANIC URBAN DESIGN SRL, societate comerciala legal infiintata conform legilor romane, cu sediul in BUCURESTI, str. Emisferei, nr. 30-34, corp C3, etaj 1, camera 1, inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/14293/10.12.2014, CUI 33887139 , capital social subscris si varsat 200 lei, avand contul bancar nr. RO78RNCB0775144147330001 deschis la BCR – TEI, tel. 0787.541.716 , adresa de e-mail office@bluzat.ro. Folosirea acestui site, respectiv inregistrarea unei comenzi, implica acceptarea de catre tine a prezentilor termeni şi conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, iti recomandam citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor. Ne rezervam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara nicio notificare prealabila. Prin detinerea unui cont pe site-ul nostru, respectiv navigarea pe www.bluzat.ro inseamna ca esti de acord si accepti ca, fara nicio notificare prealabila sa putem sterge sau adauga orice informatie pe site sau intrerupe orice activitate pe site.

Produsele:

Produsele comercializate de Bluzat.ro sunt produse noi, create, produse si ambalate de Bluzat.ro si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare. Acestea vor fi livrate in limita stocului disponibil, iar din acest motiv ne rezervam dreptul de a nu livra comenzile in cazul in care produsele dorite nu se mai regasesc în oferta prezentata de Bluzat.ro. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate (pot fi mici diferente privitoare la culoare, aspect). De asemenea nu oferim nicio garantie, in afara de cele prevazute de legislatia în vigoare, in ceea ce priveste informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum şi potrivirea lor pentru un anumit scop. De asemenea, pot interveni erori de 2-3 cm in masurile articolelor prezentate si afisate pe site. Preturile produselor nu includ taxele de livrare.

Drepturi de autor:

Imaginile, continutul, descrierile si denumirile sunt proprietatea personala Bluzat.ro sau a colaboratorilor ori a furnizorilor nostri. Reproducerea, vanzarea, descarcarea, modificarea sau preluarea lor in scop comercial este strict interzisa. Denumirea site-ului si insemnele grafice sunt proprietatea personala Bluzat si nu se pot folosi, prelua, modifica fara acordul scris al proprietarului.

Pentru a semnala incalcarea dreptulrilor de autor ne puteti contacta pe office@bluzat.ro

Livrarea:

Livrarea se face în 2-4 zile lucratoare ore lucratoare prin curierat rapid. Inaintea finalizarii comenzii, te rugam sa alegi modalitatea de livrare dorita, iar taxa de transport se adauga automat la comanda ta. Pentru comenzi peste 200 Lei transportul este gratuit. Pentru comenzi sub 200 Lei taxa de transport este de 16 Lei (TVA inclus).
In cazul in care optezi pentru ore sau zile preferentiale, te rugam sa le mentionezi la rubrica obsevatii inaintea finalizarii comenzii. Respectarea cerintelor suplimentare se va face în functie de disponibilitatea şi programul serviciilor de curierat. Livrarea produselor se face in limita stocului disponibil. In cazul in care nu detinem produsul dorit pe stoc, ne rezervam dreptul de a nu nu onora comanda în cauza.

Termenul de livrare se aplica doar produselor care se afla pe stoc in momentul depunerii comenzii. Pentru produsele care nu sunt pe stoc, data livrarii se poate mari. In cazul in care exista suspiciuni cu privire la ridicarea coletelor, din diverse motive, ne rezervam dreptul de a expedia comanda, doar cu plata in avans.

In cazul in care coletul livrat nu este ridicat, ne rezervam dreptul de a expedia un alt colet, doar cu plata in avans.

Pentru livrari in Europa, taxa de transport incepe de la 40 Lei. Livrarea se face de asemenea intre 2 si 10 zile, in functie de tara in care in care se face comanda si modalitatea de transport dorita.

Pentru a expedia comenzile internationale este necesara plata in avans. Aceasta se poate face direct cu cardul sau transfer bancar.

Modalitati de plata:

Modalitatile prin care poti achita produsele noastre sunt: Ramburs – platesti agentului curier cand preiei coletul, Transfer bancar – transferi anticipat echivalentul in bani al comenzii tale in contul nostru: RO78RNCB0775144147330001 deschis la BCR – TEI. Poti face acest lucru prin online banking sau deplasare la agentia bancara. In aceasta situatie comenzile vor fi expediate dupa ce am primit confirmarea faptului ca banii au fost virati in cont.
Poti plati pentru cumparaturile tale si prin card bancar. Cardurile acceptate sunt cele emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro).
Garantam siguranta platilor cu cardul prin procesatorul Libra Pay.

Returnarea produselor:

Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor” conf. O.U.G. 34/2014, pentru persoanele fizice ce achizitioneaza produse din siteuri, folosind tehnicile de comunicare la distanta aplicându-se definitiile cuprinse in O.U.G. 34/2014″.

Te rugam sa ne anunti in momentul in care doresti sa efectuezi un retur, iar produsul returnat trebuie sa ajunga la sediul firmei Organic Urban Design SRL. in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea coletului. De asemenea, te rugam sa ne comunici intentia de a-ti fi inlocuite produsele sau de a-ti primi banii inapoi. Mentionam ca produsele vor fi inlocuite in limita stocului disponibil. Produsele returnate vor fi acceptate doar daca contin eticheta intacta, factura in original si produsele nu prezinta semne ca ar fi fost purtate (miros, urme de machiaj, diverse pete).

Dupa primirea articolelor returnate si verificarea acestora, iti vom expedia schimbul de marimi sau produse. Schimbul de marimi este gratuit .

Daca doresti returul banilor, acestia vor fi rambursati prin card bancar in termen de 7 de zile conform Ordonantei de urgenta 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta, prin virament bancar in contul clientului sau prin posta la adresa de buletin a clientului.

Iti vom rambursa integral contravaloarea produsului si costurile de livrare, cu excepţia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ai ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi. Beneficiile obtinute in urma comenzii vor fi automat anulate, daca, in urma returului nu se mai indeplinesc conditiile de acordare a acestora.

Conform legii:

Consumatorul are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distanta, fara penalitati şi fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor” conf. O.G. 34/2014 , pentru persoanele fizice ce achizitioneaza produse din siteuri, folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 34/2014 „.

De asemenea cheltuielile de re-expediere vor fi suportate de catre client.

Garantia produselor:

Pentru pastrarea garantiei este foarte important de respectat instructiunile de folosire, ingrijire si curatare a produsului dumneavoastra, instructiuni ce se gasesc pe eticheta din interior. Aceste instructiuni sunt specifice produsului dumneavoastra si este obligatoriu sa le consultati.

Totodata tinand cont de drepturile consumatorilor prevazute de Legea nr. 449/2003, Bluzat.ro ofera garantia legala de conformitate pentru produsele comercializate.

Ordinul ANPC nr. 433/2009 privind unele masuri de informare a consumatorilor:

Pentru ca e dreptul tau sa iti spui parerea referitoare la bunurile si serviciile pe care le comercializam, ai posibilitatea de a suna la Protectia consumatorului, telefon TEL INFO – CONSUMATOR: 0800 080 999, linie telefonica cu apelare gratuita.

Date cu caracter personal:

Conform articolului 12 (c) al Legii nr. 677/2001, orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; *orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct. Conform Legii nr. 677/2001, utilizatorul beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei.
Totodata, utilizatorul are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care il privesc si sa solicite modificarea sau stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, utilizatorul se poate adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata pe cale postala la adresa societatii ORGANIC URBAN DESIGN SRL, Emisferei 30-34, corp C3 etaj1, camera 1 sau prin e-mail pe adresa: office@bluzat.ro. Daca unele din datele despre tine sunt incorecte, te rugam sa ne informezi cat mai curand posibil.

Pentru a putea comanda produse de pe site-ul www.bluzat.ro trebuie sa iti creezi cont (prin completarea formularului de inregistrare) si sa ne oferi  urmatoarele date cu caracter personal: nume si prenume, adresa, cod postal, data nasterii, sex, telefon, username, parola. Prin oferirea acestor date iti dai consimtamantul liber exprimat si in mod neechivoc ca datele tale cu caracter personal sa fie in baza noastra de date, cu respectarea stricta a prevederilor legale referitoare la protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Conform articolului 12 al Legii nr. 677/2001, mentionam ca motivul pentru care avem nevoie de aceste date sunt:

-comertul online;

-transmiterea prin e-mail a ofertelor noastre precum si a mesajelor publicitare si de marketing cu privire la activitatea noastra;

-organizarea de concursuri.

Datele tale sunt destinate utilizarii de catre S.C. Organic Urban Design SRL in scopurile mai sus mentionate si nu vor fi dezvaluite tertilor, cu exceptia firmei de curierat care asigura livrarea produselor comandate de tine. Prin comanda directa pe site-ul nostru iti exprimi acordul pentru dezvaluirea datelor tale cu caracter personal urmatorilor terti:

-firmelor de curierat (FAN Courier, care va asigura livrarea produselor);

-de asemenea datele tale pot fi partajate cu terti precum procesatorul de carduri Libra Pay in cazul platilor cu cardul.

Bluzat nu raspunde pentru defectiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduita baza de date care contine aceste date cu caracter personal.

Prin bifarea casutei  ,,Aboneaza-te la newsletter”  din formularul pentru crearea contului pe site iti exprimi acordul fata de folosirea de catre Bluzat a adresei tale de e-mail pentru trimiterea materialelor publicitare.

 

0